Kulturskolan Garnalia i Lindesberg söker musiklärare till Fröviskolan

By on 6 april, 2022
Arkivbild

Kulturskolan Garnalia söker till höstterminen 2022 en musiklärare till Fröviskolan med undervisning i skolår 7-9, beroende på den sökandes kompetens kan tjänsten utökas till 100% i kombination med undervisning inom kulturskolans frivilliga verksamhet. 

Musiklärarna ingår i arbetslag tillsammans med kulturskolans övriga lärare.

”På Fröviskolan finns ytterligare en musiklärare och tillsammans ansvarar ni för högstadiets musikundervisning. På skolan finns en stor välutrustad musiksal med tillhörande grupprum. Musikundervisningen bedrivs i halvklass. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på ett individanpassat, stimulerande och strukturerat sätt”, förklaras i platsannonsen.

Kvalifikationer: Lärarexamen/lärarlegitimation i musik. Du är en god ledare i klassrummet, är tydlig och ansvarstagande och sätter eleven i centrum. Du har en positiv elevsyn samt god förmåga att utveckla och planera undervisningen i samarbete med dina kollegor. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i fler ämnen än musik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Frövi
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login