Kunderna utser Lidl till årets bästa butikskedja – för tredje året i rad

By on 8 november, 2021

För tredje året i rad har Lidl Sverige vunnit tävlingen Årets Bästa Butikskedja i kategorin dagligvaruhandel, i tävlingen har svenska konsumenter fått rösta fram den butikskedja de uppskattar mest i flertalet olika kategorier.

– Tredje gången gillt, nu råder det ingen tvekan. Den här utmärkelsen är extra viktig för oss då det är konsumenterna som väljer vilken som är Sveriges bästa butikskedja. Det visar på vår starka relation till våra kunder och är ett kvitto på det fantastiska arbete som dagligen genomförs av kollegorna runt om i landet, säger Johan Augustsson, Sverigechef på Lidl.

Lidl Sverige vann Årets Bästa butikskedja i kategorin Dagligvaruhandel. 

– Vi fortsätter utmana oligopolet genom att bevisa att hög kvalitet inte behöver kosta skjortan. Att vinna det här priset, för tredje året på rad, gör oss oerhört stolta. Det visar att vi är på rätt väg framåt, tillsammans med våra kunder, säger Bella Goldman, Kommunikations-, CSR och Varumärkesdirektör på Lidl Sverige.

”Retailer of the Year Sweden” ingår i konceptet ”Retailer of the Year” som organiseras i elva olika länder. Varje år konkurrerar butikskedjor och webshopar i Portugal, Italien, Österrike, Ryssland, Luxemburg, Belgien, Schweiz, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Sverige om titlarna i ”Retailer of the Year” i sina respektive länder. En lokal vinst ger möjlighet att konkurrera om titeln ”Retailer of the Year Europe” i Europas största konsumentundersökning för butikskedjor.

Sverige
Örebronyheter

Källa Lidl Sverige

You must be logged in to post a comment Login