Kvix checkar in på Clarion

By on 16 oktober, 2021

KVIX som Sveriges ledande plattform för livesänd hälsa checkar nu in på Clarion för att erbjuda skräddarsydda ledarledda wellnessklasser på rummet. Nu kan du som hotellgäst välja mellan att inspireras av svettiga träningspass, föreläsningar eller nama-stanna-på rummet.

I samarbete med Clarion erbjuder Kvix skräddarsydda yoga- och träningspass för att man ska få slappna av eller svettas på rummet. Allt för att man som gäst inte ska behöva ett enda skäl att lämna ditt krypin.

– Vi är stolta över samarbetet med Clarion, säger Vlora Ramadani, marknadschef på KVIX. – Jag har rest mycket i mitt arbete och har alltid fått ett personligt och omvårdande bemötande när jag bott på Clarion. Vi delar samma inställning till service och vad som bör inkluderas i ett helhetsgreppande koncept som skapar välmående hela vägen – från incheckningen i receptionen till roomservice, spa och wellness på rummet. Man gör det mesta och det bästa av sin hotellvistelse helt enkelt.

Som gäst på Clarion får man nu vid incheckningen ett kort med en QR kod som leder gästen till ett handplockat utbud på Kvix plattform som är anpassat för begränsade ytor.

Ett fåtal klick leder gästen till medlemskap och det handplockade utbudet för Clarions gäster samt till hela Kvix utbud av livesändningar, som är gratis för Kvix medlemmar. Ett brett utbud av ca 80 sändningar per vecka.

– Man vill öka wellnessutbudet på Clarion. KVIX som en del av sitt serviceerbjudande känns som ett självklart mervärde till deras övriga meny, meddelar Cecilia Flodin, Head of Marketing Nordic Choice hotel operation. – Vi har innovativa visioner och i vårt framåtskridande tänk vill gärna testa nya idéer. Det känns därför helt rätt i tiden med den här typen av tjänster som underlättar människors livspussel. KVIX produkt är helt i linje med hur vi själva ser på komfort och helhetshälsa.

Hälsa | Sverige
Örebronyheter

Källa Kvix

You must be logged in to post a comment Login