Lagerhaus Oktoberkollektion 2021

Av på 12 augusti, 2021
Lagerhaus Oktoberkollektion 2021

Varma färger, rykande hett te, mjuka textilier och naturligtvis oändligt med tända ljus i alla färger och former. Hösten 2021 kommer vi kanske att vara tillbaka ute i samhället på dagarna, men på kvällarna landar vi hemma i vår borg, sjunker ner i läsfåtöljen och laddar våra batterier (både själsliga och artificiella).

Höstens varma bastoner kompletteras fortsatt med trendfärger som neonrosa och ljuslila – de skapar en spännande, oväntad mix som väcker kreativiteten och nyfikenheten.

I oktobers kollektion hittar du flera nyheter för köket, som rustik keramik, bestickset med borstad finish och kökshanddukar och underlägg med mönster av teblad och svampar. Den flätade fruktkorgen i keramik blir ett blickfång på bordet med sin lekfulla design.

Ljus kommer i mängder av färger, former, material och dofter – Trappstegsformade blockljus i accentfärger, twistade ljus och ljus med doft av lägereld mixat med rustikljus i höstens alla färger blir både en stämningshöjare och ett spännande stilleben.

Servisen CAMPER är en storfavorit på Lagerhaus, och kommer nu i en ny mörkt beige färgställning som blir perfekt till höstdukningen.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa Lagerhaus

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in