Länet | Malte Månson förvärvar NiKar Fordonsservice i Karlskoga

By on 1 juni, 2016

Karlskoga blir därmed den trettonde enheten i Malte Månson Verkstäder AB och kedjans andra enhet i Värmland, tillsammans med Karlstad.

Verkstaden i Karlskoga är strategiskt belägen i Sverige nära väg E18 mellan Karlstad och Örebro. I och med förvärvet av NiKar Fordonsservice utökar Malte Månson även sin verkstadskedja med kompetens inom ramriktning då det i Karlskoga finns en renodlad ramriktningsverkstad.

– Vi närmar oss snart två års intensivt och spännande arbete med expansionsplanerna i vår verkstadskedja. I och med förvärvet i Karlskoga, kan vi nu även erbjuda våra kunder ramriktning som en del av vårt totala tjänsteutbud och detta i närheten av vår nybyggda enhet i Örebro som också öppnar nu i dagarna. Något vi ser som väldigt viktigt för vår framtid, är att växa både i antal verkstäder samt anpassa och växa tjänsteutbudet utefter kundernas behov, informerar Aleš Zobec, vVD och ansvarig för expansionsplanerna i Malte Månson-koncernen.

Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon fortsätter därmed att växa enligt plan för att vara rikstäckande till 100-årsjubileumet 2018.

– Med vårt uppdrag ”fler tunga fordon i hållbar rörelse, är vår rörelse” – så hälsar vi fortsatt alla befintliga och nya kunder i Karlskoga med omnejd varmt välkomna, till Malte Månsons rörelse framåt, säger VD Dan Nilsson.

Verkstaden i Karlskoga kommer att erbjuda Malte Månsons kompletta verkstadsutbud samt ramriktningsverkstad.

Ekonomi | Länet
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login