Les Misérables in Concert – på Conventum Kongress i Örebro

By on 5 december, 2021
The Music of Les Misérables - In Concert, mästerverket av Boublil/Schönberg är på Europaturné.

Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer, Fredag 11 Februari kan man se och höra Les Misérables in Concert på Conventum Kongress i Örebro.

Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”.

En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. ”Suddenly” blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!

I rollen som Jean Valjean ser vi musikalstjärnan Daniel Koek, som intog samma roll på den stora 25-årsjubileumskonserten för Les Misérables på Royal Albert Hall i London. Bland solisterna ser vi fler Les Misérables West End-artister så som Greg Miller Burns, Richard Munday och Chloe Taylor.

Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken – i samarbete med Universal Pictures.

The Music of Les Misérables går rakt in i hjärtat!

Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellery
Med scener från filmsuccén från 2012

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Julius Production

You must be logged in to post a comment Login