Lexi Berg släpper singeln Loney World

Av på 22 augusti, 2021

Varje singel som Lexi Berg har släppt i år har gett upphov till en ny våg av uppmärksamhet för den svensk-amerikanska singer-songwritern. Låtarna “Into the Sea”, “Helpless To Help You” och “Midnight Sun” har spelats av Jo Whiley på Radio 2 och hamnat på ett otal viktiga spellistor på Spotify och Apple Music. Coola musikforum som The Line of Best Fit, Wonderland och tmrw lyfter fram henne som stigande stjärna medan en lång rad kända fans inkluderas av bl.a  Anya Taylor-Joy, Nicholas Pinnock, Bianca Jagger, Amelia Windsor och Rebecca Ferguson.

Lexis nya singel ‘Lonely World’ höjer energin från de melankoliska tongångarna på hennes senaste singlar till mäktig, fartfylld och trollbindande pop som gifter sig med hennes kraftfulla och varma röst. 

Lexi skrev ‘Lonely World’ tillsammans med låtens producent Jonathan Quarmby (Lewis Capaldi, James Arthur, Tom Walker) och Wayne Hector (som har gjort över trettio #1 hits för så olika artister som Carrie Underwood och One Direction).

I sommar har Lexi spelat live för fans som har upptäckt henne via hennes senaste singlar och även via låten “What If” som är med i Netflix -succén “Pieces Of A Woman”. Hon spelade också på Wilderness-festivalen och hennes nästa festivalstopp blir på Isle of Wight-festivalen i september!

Kultur
Örebronyheter

Källa: Liza B

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in