Lidls succé-sneakers är tillbaka – nu i en ny modell

By on 24 augusti, 2021

Hösten närmar sig med stormsteg och det är dags att sätta på sig strumpor och skor. Då finns inget som passar bättre än att förra årets succé, Lidl-sneakers, är tillbaka i ny form och skepnad men i samma snygga färger.

När Lidl förra året lanserade den första modellen av Lidl-sneakern blev det en omedelbar succé och butikshyllorna tömdes på några minuter.

– Lidl-sneakern är ett måste för den som vill ha något utöver det vanliga. Det här är definitivt sneakern som skiljer sig från mängden något vi såg förra året då de sålde slut på ett par timmar, säger Bella Goldman, Varumärkes-, CSR- och Kommunikationsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl-sneakern går även i år i varumärkets ikoniska färger; gult, blått och rött och finns i storlekarna 37 – 46. Ett par kostar 199 kronor.

– Årets modell är lite mer robust än förra årets nättare sko, vilket gör den perfekt att promenera rakt in i hösten som till festen eller kontoret med, säger Bella Goldman.

Utöver Lidl-sneakers finns i årets kollektion #Lidl även tofflor, sportstrumpor, bollar och hopvikbara kassar.

Försäljningen startar i samband med att butikerna öppnar Torsdag 26 Augusti 2021 i Örebro samt länet, försäljningen pågår så länge lagret räcker. Max tre par sneakers per kund.

Nöje | Lokalt/Länet
Örebronyheter

Källa Lidl Sverige

You must be logged in to post a comment Login