Linde Energi belönar lokala hjältar med Energiklappen

Av på 18 november, 2020

Linde energi brinner för ett levande Bergslagen och vill uppmärksamma och uppmuntra lokala hjältar. Därför instiftar det kommunägda bolaget Energiklappen – en julklapp som ska lyfta fram lokala eldsjälar, initiativ och projekt. Nu har det blivit dags att nominera årets kandidater.

“Det finns många som sprider glädje och värme, och som verkligen gör skillnad för andra människor. Energiklappen är vårt sätt att sprida lite julstämning och ge tillbaka till de som förtjänar uppmärksamhet och uppmuntran”, säger Fredrik Klingvall – kommunikationsansvarig på Linde energi: “Det kan vara en lokal eldsjäl eller grupp av eldsjälar, ett lokalt initiativ eller ett lokalt projekt. Helt enkelt någon eller något i Bergslagen, som är värda att lyftas fram och belönas lite extra i juletid”.

Linde energi eftersträvar hållbarhet, jämställdhet, likabehandling och sunda värderingar. Det får gärna även känneteckna den eller de som tilldelas årets Energiklappen.

Vem som helst kan nominera någon eller något som förtjänar Energiklappen. Totalt har Linde energi avsatt 25.000 kronor som kan fördelas till en eller flera mottagare. Sista dagen att nominera en kandidat via lindeenergi.se/energiklappen är söndag 13 december 2020.

Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in