LindeDagen flyttas fram igen – nu till 18 maj 2022

Av på 7 juni, 2021

LindeDagen flyttas fram till onsdag 18 maj 2022, meddelar arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb efter kontakt med polisens tillståndsenhet och regionens smittskyddsenhet.

Det är fjärde gången som LindeDagen måste flyttas på grund av Corona-pandemin. LindeDagen skulle ha genomförts för sjätte året i rad onsdag 13 maj 2020 men flyttades först fram till 26 augusti 2020, därefter till 12 maj 2021, därefter till onsdag 1 september 2021 – och nu till onsdag 18 maj 2022.

LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg – som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i. LindeDagen 2022 arrangeras som tidigare efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg.

LindeDagen har efter fem år etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare – och en unik möjlighet för företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former.

LindeDagen arrangeras av Lindesbergs Rotaryklubb med ekonomiskt stöd från Lindesbergs kommun, de kommunala bolagen (LIBO, Linde Energi och Besök Linde), Sparbanksstiftelsen Bergslagen/Bergslagens Sparbank och Adolf Lindgrens stiftelse.

Lindesbergs Rotaryklubb har genom LindeDagen bland annat bidragit till byggandet av Generationsparken nedanför Församlingshemmet i Lindesberg.

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in