Lindesbergs Bio öppnar för filmvisningar 1 juni

Av på 25 maj, 2021
Från 1 juni kan de tomma stolarna på Lindesbergs Bio att fyllas med publik igen.

Efter ett långt pandemi-avbrott planerar Besök Linde AB att öppna Lindesbergs Bio för vanliga filmvisningar från 1 juni – om förslaget på nya anpassningar av restriktionerna kommer att tillåta upp till 50 personer på biografens föreställningar.

”För att hålla ned smittspridningen kring föreställningarna kommer insläppet att öppna tidigare, platserna vara anvisade med utrymme mellan sällskapen samt noggrann desinfektion före och efter varje visning”, meddelar Adrian Gissberg som är biografföreståndare tillsammans med Björn Persson.

Förhoppningsvis börjar filmbolagen släppa de filmer som har haft framskjuten premiär under 2020–2021 och då hoppas Lindesbergs Bio kunna visa dem på premiärdagarna. 

”Normalt sett är det för kort framförhållning. Men filmbolagen lär göra allt för att få ut sina filmer så det är nog ’undantagsregler’ som gäller i det här speciella läget”, enligt Björn Persson.

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa LindeKultur
Jukeboxbion och sommarlovsbio kommer att visas på samma sätt som föregående år. Information om jukeboxbio, biografens vanliga visningar och sommarlovsbio finns/kommer finnas på www.lindesbergsbio.se >>

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in