Lindesbergs kommun söker kommunikatör

Av på 6 juli, 2020
Välkommen till Lindesberg och Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen som kommunikatör.

Lindesbergs kommun söker kommunikatör till Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen – en samverkande förvaltning mellan Lindesbergs, Nora, Hällefors och Ljusnarsberg kommuner med ett brett uppdrag inom bl.a. strategisk planering, tillstånd och tillsyn.

“Rollen som kommunikatör i Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är ny och du kommer att ingå i ett nätverk av kommunikatörer från andra förvaltningar, bolag och kommuner”, enligt annonsen som fortsätter:

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både strategiska och operativa, exempelvis:

  • Kommunikationsstöd i olika projekt.
  • Ta fram strategier för vår kommunikation.
  • Samordna lokal press och media.
  • Producera texter för extern och intern kommunikation i klarspråk.
  • Uppdatera webbar och anpassa budskap för olika kommuner.
  • Samverka med externa samarbetspartners och andra förvaltningar i de olika kommunerna.
  • Skapa användbara e-tjänster.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskoleexamen i kommunikation eller en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du skriver tydliga texter och har goda kunskaper i klarspråk. Du har tidigare erfarenhet av arbete med webb och sociala medier och har förmågan att arbeta kanaloberoende. Det är meriterande om du har arbetat med bild, film eller e-tjänster.

För den här rollen söker vi dig som driver ditt arbete självständigt, kommer med idéer och tar egna initiativ. Din förmåga att samarbeta och skapa relationer är viktig. Du behöver kunna sätta dig in i komplexa frågeställningar, skapa dig en helhetsbild och samordna. Du bör kunna parera din förmåga att tänka nytt och samtidigt ha en förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. Uppdraget passar dig som har ett strategiskt tankesätt, är strukturerad och tycker om att arbeta med varierande uppgifter.

För mer information och ansökan senast 2020-08-16 https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=81b9389b-8b44-4657-863e-aec150aa724f&guid=73D64EFD-1C70-454B-8115-B850E34132CF&locId=1 >>

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in