Lindesbergs Konstförening: Peter Ekström föreläser digitalt

Av på 10 april, 2021
Foto: Rolf Karlsson

Torsdag 22 april kl 19:00 bjuder Lindesbergs Konstförening in sina medlemmar till föreläsning med Peter Ekström om ”Konst och befrielse” via den digitala tjänsten Zoom. Peter Ekström är konstnär, konstpedagog, författare, journalist, redaktör för webbtidskriften Kulturdelen och tidigare rektor för Örebro konstskola.

Du/ni som vill ta del av detta spännande program – anmäl er till Rainer Hickisch: rainer@hickisch.se. Anmälan innebär att du får ett mejl med länk till föreläsningen. Föreläsningens längd är mellan 40 och 80 minuter.

Lindesbergs Konstförening har till uppgift att inom Lindesbergs kommun, väcka, underhålla och utbreda intresset för konst, särskilt genom att arrangera utställningar; anordna föredrag, studieverksamhet och övriga aktiviteter i ämnen rörande konst; göra inköp för utlottning samt skapa tillfällen för att samtala om konst.

Som medlem får du inbjudningar till föreningens utställningar och aktiviteter. Du deltar som enskild med en lott och som familjemedlem har ni två lotter i föreningens årliga konstlotteri. För att bli medlem för 2021 betalar du in 100 kr för enskild eller 150 kr för familj via bankgiro 5440-5873 eller swish 123500 46 35. Ange tydligt namn, adress och e-postadress (eftersom föreningen helst gör medlemsutskick via mial).

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in