Lindesbergs lasarett kraftsamlar för att locka fler sjuksköterskor

Av på 25 april, 2022
Arkivbild

Sedan våren 2021 har Lindesbergs lasarett arbetat sjukhusövergripande i ett projekt i syfte att locka fler sjuksköterskor till lasarettet och vår trakt, arbetet har så här långt bland annat utmynnat i en film och i en kampanj som nu i dagarna lanseras.

Förhoppningen är att med bra marknadsföring av vad Lindesbergs lasarett med omnejd har att erbjuda, kunna locka sjuksköterskor att göra ett smart drag och flytta till trakten och jobb på Lindesbergs lasarett.

Onsdag den 27 april håller projektet releaseparty då medarbetare på sjukhuset får veta mera om vad som nu är på gång. Då visas den rekryteringsfilm som tagits fram med nyskriven musik av Martin Almgren och Björn Eremo, samt den kampanj projektet samarbetar med kommunerna i den norra länsdelen kring.

På plats för att berätta finns projektledare Jenny Alenback, platschef Lindesbergs lasarett Rebecca Oscarsson samt Jenny Johansson och Johan Arvidsson, båda projektledare för den regionala plattformen Smart Move som det går att läsa mer om här: www.thesmartmove.se. Även Bengt Storbacka (s), kommunstyrelsens ordförande i Lindesberg, finns på plats under träffen.

Hälsa | Lindesberg
Örebronyheter

Källa Region Örebro län

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in