Lokalt | Framgångsrikt starta eget koncept lockar 100-tals örebroare idag

By on 23 april, 2015

vIdag, torsdag 23 april når succékonceptet Café Starta Eget-turnén Örebro. Vi på NyföretagarCentrum och vårt nätverk från myndigheter, företag och organisationer bjuder på fika, råd och bra tips för starta och driva eget framgångsrikt. Alla besökare får vårt populära Starta Eget-kit med bl a Starta Eget-guiden.

Jag är mycket överraskad över det stora förhandsintresset, nu är över 250 anmälda, säger Mats Evergren, turné- och marknadschef på NyföretagarCentrum Sverige..

En av gårdagens många kommentarer var Linda Nilssons; ”Hur smidigt var inte detta då? Fantastiskt att alla frågorna jag hade, hade varsin sakkunnig representant på plats ställa dem till – superbt!”

Varje år ger vi hundratals potentiella Nyföretagare, kostnadsfri rådgivning, säger Janis Lancereau, verksamhetschef på NyföretagarCentrum Örebro. Med ”Vecka17” vill vi sporra ännu fler att starta livskraftiga företag. Intresset är stort och genom att synas på gator och torg gör vi det lättare för dem som har en idé att testa den med oss.

I måndags, 20 april inleddes, Vecka 17 – Sveriges största nationella nyföretagarkampanj. Runt 100 nyföretagaraktiviteter genomförs i hela landet – alla med målet att inspirera människor till att våga ta steget till eget. 10 000 Starta Eget-kit kommer att delas ut under veckan. Rådgivare och experter från NyföretagarCentrums nätverk ger tusentals människor tips, råd och inspiration om att starta och driva eget företag.

Välkommen till Cafe Starta & Driva Eget – två timmar i Örebro.

Idag, torsdag 23 april
Tid: Klockan 14-16
Plats: Elite Stora hotellet

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login