Lokalt | Gustavsvik Resorts är nya medlemmar i Swecamp

By on 14 december, 2015

Gustavsvik Resorts har under 2015 invigt Sveriges största upplevelsebad och investerat i Örebros bästa gym. En total investering på 130 miljoner kronor. Om allt går som det ska kommer även ett hotell med ca 150 rum byggas under 2016.

– Vi ser väldigt ljust på framtiden. Våra satsningar på anläggningen samt inträdet i Swecamp innebär att vi kan erbjuda våra gäster ännu bättre upplevelser. Via Swecamp kommer vi erbjuda kedjegemensamma paketeringar, evenemang och erbjudanden. Då Swecamp står för bland annat kvalitet, värdskap och kundnöjdhet kan våra gäster se inträdet i kedjan som en kvalitetssäkring, fortsätter Magnus Nilsson, VD på Gustavsvik Resorts.

Swecamps anläggningar står för drygt 10 % av branschens gästnätter. Genom att arbeta gemensamt med produktpaketeringar, evenemang och marknadsföring kan de enskilda anläggningarna fokusera på det viktigaste av allt – gästens upplevelse. Dessutom blir anläggningarna en enad röst i branschfrågor vilket kan utveckla anläggningarna, branschen och Svensk besöksnäring.

– Vi ser fram emot att utveckla Swecamp tillsammans med Gustavsvik Resorts. Med glädje och stolthet kan vi nu erbjuda våra gäster fler Utomhusupplevelser från ännu en unik anläggning med kvalitet, service och värdskap i fokus avslutar Andreas Häggqvist, ordförande i Swecamp. 

Ekonomi | Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login