Lokalt | Hit flyttar Jakobssons Möbler

By on 31 mars, 2016

I oktober kommer Jakobssons möbler att öppna butik och utställning i nya lokaler i hörnet Nastagatan/Adolfsbergsvägen i Örebro.

Efter att ha funnits 100 år i Odensbacken så flyttar nu Jakobssons Möbler hela sin verksamhet till nya och fräscha lokaler på Aspholmen i Örebro. Närmare bestämt hörnet Adolfsbergsvägen/ Nastagatan mitt emot Nerikes Brandkår. Den nya butiks-/utställningsslokalen kommer att iordningställas för Jakobssons verksamhet med butik och lager.

Den 4000 m² stora lokalen kommer att innehålla heminredning för alla och en stor inspirerande köksutställning. Verksamheten kommer även att utökas med inredning som riktar sig till företag och offentlig miljö.

 – Vår ambition är att öppna Mellansveriges mest spännande och inspirerande inredningsvaruhus och att samtidigt öka tillgängligheten för nya och gamla kunder i en av Sveriges snabbast växande regioner, säger Richard Jakobsson, VD & ägare.

– Vi ser fram emot flytten med stor glädje och reaktionerna har varit mycket positiva från både kunder och leverantörer. Butiken i Odensbacken kommer att hålla öppen som vanligt tills vi slår upp dörrarna i den nya butiken, avslutar Richard.

Ekonomi | Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login