Lokalt | Örebrobaserade Social Media-byrån Delumo expanderar

By on 26 juli, 2016
Teamet på Delumo - Sarah Bayard, Philip Lindqvist och Paulina Holmgren.

Delumo får in allt mer intresse för sitt sätt att arbeta med sociala medier, nu anställer de en till. Paulina Holmgren är det nya tillskottet och hon kommer framförallt att arbeta med försäljning på företaget.

Paulina har flera års erfarenhet av försäljning inom kundvård och har ett sprudlande intresse för marknadsföring och sociala medier.

Det känns jätteroligt att Paulina vill arbeta hos oss. Att allting har gått så snabbt är jag verkligen inte förvånad över. Ända sedan vi startade för tre år sedan har jag alltid förstått och märkt att intresset för just social marknadsföring har varit stort. Att arbeta med någonting så pass nytt och som ligger så pass rätt i tiden kan ibland vara abstrakt, men det gör allting bara mycket roligare. Att vara först gör att vi hela tiden utvecklar våra tjänster och därmed får mer kunskap för varje dag vi arbetar med marknadsföring. Att vi nu är tre personer innebär att vi verkligen kan lägga i en högre växel – vilket vi är nyfikna och laddade inför, berättar Philip Lindqvist, VD på Delumo.

Delumo grundades 2014 i form av ett UF-företag.
Samma månad som UF-företaget ”Social Networking UF” avvecklades, grundades aktiebolaget Delumo AB med samma affärsidé. Företaget verkar i en ny bransch som växer så det knakar – nämligen online. Det blir allt mer intressant för företagare att hålla en dialog med sina kunder och att alltid vara tillgänglig. Delumo vill underlätta det arbetet för företagare som i många fall har knappt om tid.

Att få den här möjligheten som ett nästa steg i min karriär känns helt rätt. Jag ser fram emot en fartfylld höst där jag får visa vad jag går för tillsammans med Philip och Sarah, säger Paulina Holmgren.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login