Lokalt | Svängigt när ÖSK spelade oavgjort mot Svenska Mästarna

By on 22 maj, 2016

Den tidiga seriefinalen mellan Örebro SK och IFK Norrköping slutar 2-2 i en otroligt svängig fotbollsmatch, Örebro kommer ut riktigt bra och tar rättvist ledningen med 1-0.

Sen är det som att man tappar precis allting och Norrköping tar över totalt, och dominerar resten av första halvleken där man även kvitterar och tar ledningen med 2-1.

Andra halvlek kommer Örebro betydligt bättre ut till och kämpar sig in i matchen, och får med sig en poäng när DG slår in kvitteringen, riktigt rättvist vid det tillfället.

Tittar vi över 90 minuter så är nog Norrköping det bättre laget totalt och Örebro får vara nöjde med ett oavgjort resultat.

Nästa match som är den sista inför sommaruppehållet är AIK borta, Örebro ska fortsätta att spela såhär stabilt framåt så kommer den matchen att bli en munsbit för ÖSK.

Det kommer att bli otroligt kul att se fortsättningen av den Allsvenska säsongen, ÖSK – Norrköping 2-2.