Lokalt | Sweden Floorball Cup kval i Örebro

By on 10 oktober, 2015

Korpens succécup i innebandy Sweden Floorball Cup är tillbaka. Förra året firade cupen 20 år, men i år stoltserar Korpen med rekord i antal arrangerande kvalorter med totalt tio stycken. Sweden Floorball Cup kommer engagera innebandytokiga korpare från Luleå i norr till Göteborg i söder.

De nya kvalorterna inför årets turnering är Korpen Sollentuna och Korpen Kil. Utökandet skapar förutsättningar för att årets arrangemang av Sweden Floorball Cup kan bli större än någonsin. Vinnaren i kvaltävlingarna går direkt till finalen i Rosvalla Arena i Nyköping som spelas den 24-25 januari 2016. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje kval till finalen. Alla deltagande lag har alltså en finalchans.

I Korpen är alla välkomna och Sweden Floorball Cup är ett starkt bevis på att Korpen lever sin värdegrund. Tack vare lottningen i varje kval har alla deltagande lag en chans att ta sig till final. En förutsättning som gör att det här arrangemanget står ut från flera andra innebandycuper och gör det extra roligt att arbeta med, säger Tobias Birgersson projektledare av Sweden Floorball Cup 2015.

Korpen Örebro, 14 november 2015 är det dag för kvalomgång i Örebro!

Sport | Innebandy lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login