Lokalt | XL-BYGG öppnar ny bygghandel i Örebro i mars 2016

Av på 30 november, 2015

Invigningen av den nya butiken kommer att ske i mars 2016 och det är närmare bestämt Lillån Center som kommer att hysa Örebros nyaste bygghandel.

”Vi är väldigt glada att etablera XL-BYGG i Örebro och ser fram emot att vara delaktiga i att bygga upp en ny handelsplats i Örebro”, säger butiksägaren Maths Andersson.

”Vi har valt att etablera XL-BYGG Örebro i Lillån Center, i byggdelen av Coop Forums gamla lokaler, och tillsammans med våra marknadsledande leverantörer kommer vi kunna erbjuda våra kunder varor och produkter på en för ändamålet utmärkt handelsplats i Örebro”, säger ägaren Maths Andersson, som även står bakom XL-BYGG Frövi.

Den nya bygghandeln kommer att rikta sig till såväl privatpersoner som till proffskunder. För tillfället pågår en ombyggnation och en utbyggnad av lokalerna för att de ska anpassas för att på bästa sätt lämpa sig för en modern bygghandel.

”Vi planerar för en bygghandel som kommer att skötas av ett tiotal personer och rekryteringen av personal pågår för fullt. Jag är övertygad om att denna satsning kommer innebära att vi sätter XL-BYGG ordentligt på kartan i Örebro och vi ser verkligen fram emot att få vara med i utvecklingen av en ny handelsplats och att få växa tillsammans med Lillån Center för framtiden”, avslutar Maths Andersson.

Ekonomi | Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in