Londonbesök på Plusgymnasiet i Örebro i samband med internationell examen.

Av på 27 maj, 2013

Den 1-2 juni får Plusgymnasiet i Örebro fint besök från London. Det är huvudansvarig från I.A. International Aestheticiennes, en engelsk institution för examineringar inom hud- och skönhetsvård, som besöker skolan för att närvara vid examinering av Plusgymnasiets hantverkslärare.

Genom Plusgymnasiets samarbete med Scratch of Sweden i Örebro, som är en pionjär och ett ledande svenskt företag på den svenska nagelmarknaden, har Plusgymnasiets hantverkslärare fått möjlighet att genomföra en kvalitetssäkrad utbildning med internationell examen genom I.A. International Aestheticiennes. Det är ett internationellt diplom som legitimerar innehavaren som manikyrist och nagelterapeut över hela världen.

– I.A. International Aestheticiennes rekryterar personal till Lyxspan och stora Lyxkryssare runt om i världen och det är ett fint samarbete som gynnar våra elever och deras framtida karriärer efter studenten, säger Lena Åkesson, hantverkslärare på Plusgymnasiet i Örebro.

– Det är roligt att göra denna examen och kvalitetssäkra vår utbildning, samtidigt som vi visar upp våra fina lokaler. Ryktet har spridit sig ända till London och det är vi är glada och stolta över, fortsätter hon.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in