Lou Elliotte släpper singeln ”I Lost”

Av på 25 september, 2021

Lou Elliotte är en av Sveriges starkast lysande nya popsensationer. Hon slog ner på artistscenen 2020 med debuten ”Best You’ve Ever Had”. Nu presenterar Lou återigen kaxig pop i stjärnklass med nya singeln ”I Lost” från den stundande debut-EPn som väntar senare i höst. Med sin karakteristiska röst som brännpunkt och skimrande popmusik så är det svårt att inte dras med i Lou Elliottes låtar. Nya singeln ”I Lost” är skriven av Lou själv tillsammans med Amanda Cygnaeus och Madelene Eliasson som även producerat.

”Ni vet hur förra året SÖG? Jo men tack, det värsta året i mitt liv… Men det hände många roliga saker, men som jag inte riktigt kunde vara glad över. För när mina drömmar började gå i uppfyllelse, så förlorade jag den bästa jag hade. Och den här låten handlar om det.”

Även om Lou Elliotte är relativt ny på popscenen är Lou rutinerad låtskrivare och artist sedan tidigare. Efter att ha skrivit hitlåtar för några av Sveriges största popakter blev Lou frontfigur i grammisnominerade gruppen estraden vars hyllade debutalbum ”Mellan hägg och syrén” har streamats över 150 miljoner gånger. Det var i oktober förra året hon debuterade med sitt engelskspråkiga soloprojekt Lou Elliotte när hon primärade sin debutsingel “Best You’ve Ever Had” på Idolfinalen som därefter fick support från såväl media och radio som fans. Debuten följdes upp med singeln ”Happy For Me” och en cover på Wheatus superhit ”Teenage Dirtbag”.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in