Lundbyskolans nätverksträff stärker samarbete

By on 13 november, 2022
Lundbyskolan.
Foto: Örebro kommun

Lundbyskolans nätverksträff stärker samarbetet med vårdnadshavare, tisdag 15 november håller Lundbyskolan, tillsammans med Föräldrastöd, en nätverksträff för vårdnadshavare.

Lundbyskolan har startat nätverket NÄT för att skapa tillitsfulla relationer och öka kunskapen om skolans och andra myndigheters uppdrag.

NÄT ambassadörer väljer tema

På NÄT-träffen kommer Lundbyskolans rektor, kurator och flera lärare att delta, samt Föräldrastöd. Vårdnadshavare från alla årskurser är inbjudna att delta.

Lundbyskolan startade nätverk NÄT för att utveckla samarbetet mellan skolan, vårdnadshavare och andra samhällsviktiga myndigheter, syftet är att skapa tillitsfulla relationer och öka kunskapen om skolans och andra myndigheters uppdrag.

Några vårdnadshavare är NÄT-ambassadörer och får välja teman till träffarna med sådant de tycker det är viktigt att prata om. Temat för träffen den 15 november är ”samarbete mellan skola, vårdnadshavare och Föräldrastöd”.

Under läsåret 2022–2023 kommer Lundbyskolan ha fyra träffar med olika teman, första träffen var 4 oktober och hade temat ”studiero i klassrummet”.

Örebro | Lundby
Örebronyheter

Källa Örebro kommun

You must be logged in to post a comment Login