Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvists Grand X mas var inte så Grand

By on 17 december, 2022
Foto: Malisa Elneborg

Under fredagskvällen besökte Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw Conventum med sin turné Grand X mas.

Det var fullsatt och publiken var uppslupen med många som ropade efter Carola, vissa verkade dessutom druckit en del vilket kändes lite pinsamt för en julkonsert. Själv hade jag höga förväntningar och såg fram mot att få höra de klassiska julsångerna med dessa två artister.

Jag blev dock besviken då konserten inte alls motsvarade mina förväntningar.

Visst, orkestern på 13 personer var stor och det var maffigt men valet av låtar tycker jag inte höll måttet för en julkonsert.

Absolut att det mest var jullåtar men jag blev lite rastlös av de många lugna låtarna. Carola har en fantastisk sångröst och hade det inte varit för att jag rös så att håret reste sig på mig så var det nästan att jag tyckte det var tråkigt.

Jag hade önskat att de sjungit fler låtar tillsammans och gärna fler låtar med tempo. Det var på slutet Måns och Carola bad publiken att stå upp så då vaknade man till.

Ett tag trodde jag Carola försökte frälsa publiken och jag tänkte vad gör jag här, och funderade på om hon skulle börja tala i tungor för en sekund. Jag undrar också vem som jobbar som stylist till Carola, kläderna var väl inte fula i sig men det klädde inte henne.

Måns och Carola pratade mycket med publiken vilket var bra och Måns kan verkligen charma publiken o drar roliga skämt.

Denna julkonsert tycker jag kunde innehålla mer svenska kända julsånger och mindre kyrkliga sånger o mindre av luciasånger.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist Grand X mas får hela…

Malisa Elneborg, Kultur | Örebro
Örebronyheter

 

 

You must be logged in to post a comment Login