Marschaller lyser upp julkonsert i Lindesberg – och hjälper Rotary hjälpa

By on 30 november, 2021

Lindesbergs Rotaryklubb lyser upp Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg med marschaller även i år när stadens körer sjunger in julen i Lindeskolans aula onsdag 15 december. ”Köp en marschall för 25 kronor för att lysa upp i vintermörkret – och hjälp samtidigt Rotary hjälpa”, hälsar Lindesbergs Rotaryklubb.

Lindesbergs Rotaryklubb tänder alla marschaller strax innan den stora julkonserten i Lindeskolans aula – från skolan och längs med Strandpromenaden så långt det räcker. 

”Julkonserten är en mycket uppskattat arrangemang som sprider ljus och glädje och som starkt bidrar till att Lindesbergs Rotaryklubb kan satsa pengar i olika projekt”, skriver klubben i ett pressmeddelande: ”Vi har under november varit arrangörer av en stor insamling av förnödenheter till behövande i Lettland, vi har skaffat hjärtstartare till IFK Lindesberg, vi har bidragit till den uppskattade lekplatsen vid Församlingshemmet, vi arbetar med integrationsprojekt vid Lindeskolan med mera”.

Köp marschaller á 25 kronor eller fem för 100 kronor genom att swisha till klubbens swishnummer 123 570 93 57. Ange ”marschaller” vid betalningen.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login