Mats från Stora Mellösa vann 1 miljon!

Av på 23 februari, 2013

Mats Holmquist vann 1 miljon på Miljonlotteriet. Nu ska han sätta guldkant på tillvaron.

Närke har fått en ny miljonär. Den lyckliga vinnaren heter Mats Holmquist och han vann sin miljonvinst på Miljonlotteriets populära skraplott Miljonchansen.

– Det var en obeskrivlig känsla att skrapa fram vinsten. När vi väl förstått att vi hade vunnit började fantasin skena iväg, säger Mats.

Han minns den glada händelsen klart och tydligt.

– Jag satt med en av mina lotter och på de två första fälten stod det 25 000 kronor. Min fru Ann satt bredvid och skrapade en annan lott och sade ”jag har två fält med chans på fem miljoner”. När hon skrapade sista fältet och det stod samma sak där trodde man inte att det var sant.

Nu väntar en härlig tid för Mats. Han vill först och främst använda sin stora vinst till att sätta guldkant på tillvaron för sig och sin familj.

– Vi har redan hunnit med en resa till Teneriffa och det var helt underbart. Och det ska bli fler resor. Jag och min hustru har pratat om att åka till Mexiko. Vi har aldrig varit där, men hört gott om landet från goda vänner. I så fall blir det en ren avkopplingsresa. Om vi vill ha mer av en upplevelsesemester åker vi nog till Sydafrika. Att se naturen där och åka på safari skulle vara väldigt spännande.

Miljonchansen är Miljonlotteriets storsäljare. 160 000 prenumererar på lotten, som även finns att köpa online på miljonlotteriet.se. Det är vinst på i snitt mer än var 5:e lott och du kan vinna upp till 10 miljoner.

– Miljonchansen är en fantastisk lott för alla som drömmer om att vinna stort. Till och med eventuella nitlotter kan förvandlas till miljonvinster, säger Miljonlotteriets vd Ludwig Alholt.

Se filmen när Mats fick ta emot vinstchecken >>

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in