Miljonregn över Örebro län första halvåret

By on 3 juli, 2022

Miljonregn över Örebro län första halvåret – Jokervinst till Karlskoga i topp, Svenska Spel Turs sammanställning över miljonvinster under första halvåret visar att av 147 vinster på en miljon kronor och uppåt har tio gått till spelare i Örebro län.

– Det är nästan lika många som under hela förra året. Toppnoteringen är en Jokervinst på tio miljoner, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.
Listan över vinstrikaste länen toppas inte oväntat av de län som har högst befolkningsmängd – Stockholm, Skåne och Västra Götaland. I övrigt är det god geografiska spridning över hela landet. Vissa toppar finns dock, däribland Örebro.

– Det är kul att se hur många olika spel som spelarna i Örebro län vunnit på. Det är Lotto, Joker, Keno, Klöver-Triss, Andra Chansen och SkrapMonopoly som gett tio nya spelmiljonärer till länet. Att det blivit så många som tio vinnare på en miljon kronor och uppåt kan jämföras med 2021 då det var elva miljonvinnare sett till hela året, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Det som sticker ut är en Jokervinst på tio miljoner kronor till Karlskoga i slutet av februari.

Det har överhuvudtaget varit ett vinstrikt halvår för de svenska spelarna visar Svenska Spel Turs sammanställning.

– Antalet miljonvinster hittills överträffar fjolåret vid samma tid, 147 mot 134. Den hittills högsta spelvinsten gick till en spelare i Upplands Väsby som tog hem 20,8 miljoner kronor på midsommarafton, säger Johan Svedberg.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Svenska spel

You must be logged in to post a comment Login