Miljonvinst på Triss ger Kumlabo nya möjligheter

By on 27 oktober, 2021

En man i 30-års åldern från Kumla skrapade nyvaket fram en miljon kronor på en Trisslott, vinsten öppnar upp nya möjligheter för vardagslyx och investeringar inför framtiden.

Mannen hade köpt med sig en lott från Coop Hallen som han skrapade när han var nyvaken en söndagsmorgon, då fick han en ordentlig överraskning.

− Det tog ett tag innan jag vaknade till och såg vinsten, sen kom tanken att det var väldigt mycket pengar, säger mannen glatt och fortsätter: − Det är ganska sjukt! Det känns väldigt overkligt, jag har ingen relation till den här stora summan sedan innan.  

Vinsten öppnar upp nya möjligheter för mannen, nu kommer han unna sig det lilla extra på den resa till släkten han har planerat sedan tidigare och investera i sitt eget liv inför framtiden.

− Jag brukar vara ganska impulsiv men nu ska jag också investera inför framtid, det här betyder hur mycket som helst och öppnar upp väldigt många möjligheter. Det är så mycket pengar att det är svårt att greppa, säger vinnaren.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med mannen som blir årets första miljonvinnare från Kumla.

− Vad roligt att Kumla fått sin första miljonvinst för året! Vilken härlig start på dagen att vinna en miljon kronor. Nu får mannen fira ordentligt och njuta av de nya möjligheter som vinsten för med sig, avslutar Natalie Wallin.

Vinnaren önskar vara anonym.

Nöje | Örebro län Kumla
Örebronyheter

Källa Triss

You must be logged in to post a comment Login