Modexa vinner strategiskt avtal med ÖrebroBostäder

Av på 26 maj, 2021

Modexa har tecknat avtal med ÖrebroBostäder om stambyte och uppgradering av el i 150 lägenheter. Avtalet har ett ordervärde på ca 30 MSEK och visar vägen mot mer långsiktigt hållbara underhållsstrategier.

Modexa har sedan länge ett samarbete med ÖrebroBostäder som leverantör av köksförnyelser. Nu visar vi att Modexa även kan leverera stambyten till fasta priser, med korta ledtider och fullt fokus på kvarboende hyresgäster. 

Modexa Bad är specialiserade på att renovera med kvarboende hyresgäster och erbjuder stambyten med badrumsrenoveringar på ett annat sätt än många andra byggföretag.

– Vi har ett industriellt mindset som innebär att vi gör det mesta av arbetet innan montören kommer in i lägenheten. Tack var det blir processen effektiv, vi håller nere kostnaderna och de boende får en bättre renoveringsresa, säger Stefan Hammarbäck, VD för Modexa Bad.

En positiv effekt av att kunna renovera varsamt och stegvis med hjälp av Modexas metodik, är att renoveringsprojekten blir mer hållbara både ekologiskt, ekonomiskt och socialt.

– Att vinna denna typ av upphandling, i konkurrens med fyra andra aktörer, visar tydligt på att våra kunder är redo att ersätta ohållbara metoder med mer hållbara lösningar”, säger Torgny Hellberg, CEO Modexagruppen.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: Modexa

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in