Molly Sandén släpper albumet ”DOM SKA VETA”

Av på 7 maj, 2021

Efter Oscarsuccén med hyllningar världen över, släpper Molly Sandén äntligen sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA. Ett album på 11 spår med tidigare släppta låtar som dubbelplatinaEtt album på 11 spår med tidigare släppta låtar som dubbelplatina Jag mår bra nu, Kärlek slutar alltid med bråk och Nån annan nu. DOM SKA VETA är en vilja och en strävan om att äga sin story, sitt narrativ, sin person och friheten att skriva sin egen berättelse, snarare än att ha den ofrivilligt skriven åt en.

Albumet har redan fått ett fantastiskt mottagande och hyllningar av bl. a. DI Weekend, Aftonbladet, Göteborgsposten och Kulturnytt i P4. 

Molly Sandén har klivit av vägen mot perfektion – Viveca Bladh, Kulturnytt i P4

Nu har Molly Sandén full koll – Jan Gradvall, DI Weekend

Nu Molly Sandén verkligen hittat hem – Per Magnusson, Aftonbladet 

Respekten för Molly Sandén bara växer – Johan Lindqvist, Göteborgsposten 

DOM SKA VETA är också titeln på Molly Sandéns magasin, 260 sidor – kalla det för bok – om den krassa, råa sanningen från Huddinge till Oscarsnominering.

“Jag skrek så högt men ingen hörde. Inte ens jag själv. Det här är till den lilla, osäkra tjejen med de dåliga frisyrerna, korsetterna och alla de tveksamma valen. Istället för att skämmas vill jag låta alla veta.” – Molly My Marianne Sandén.

DOM SKA VETA släpps idag den 7 maj via MILKSHAKE / Sony Music. Albumet är producerat av Victor Thell, Elvira Anderfjärd, Pontus Persson, John Alexis, Hampus Lindvall samt Oskar Linnros och skrivet av Molly Sandén tillsammans med Smith &Thell, Jonathan Johansson, Nea och Daniela Rathana.

Mer om Molly Sandén:

Med över 300 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser (Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken (för årets live) och Årets Pop på P3 Guld) är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in