Motorträff – ny tradition på Svalbo Café

Av på 23 augusti, 2021

“Nu händer det saker i Jerle Stad och på Svalbo Café!, meddelar Mia Nordberg: “Det har varit en fantastisk sommar med många besökare och ett digert konsertprogram. Som tack till alla våra besökare startar vi nu en ny tradition – en årligt återkommande MOTORTRÄFF”.

Torsdag 26 augusti kl 18- 21 är det dags för första gången”. Moonshiners Rockabilly Trio spelar. Fri entré! Kaffe, mackor och grillad korv kommer att finnas att köpa.

“Vi hoppas att många tar med sina gamla bilar eller motorcyklar och kommer. Och att alla ni som inte har en veteranbil själva kommer och beundrar fordonen som kommer”, skriver Mia Nordberg i ett pressmeddelande.

…………………….

Kommande musikkvällar på Svalbo Café:

Måndag 23 augusti: Emil Ernebro och Filip Jers. Ett gitarrorakel och en världsmästare på munspel! Ett arrangemang av Strenge och Wingren. Biljetter på www.nortic.se. Kaffe och förfriskningar finns att köpa i pausen.

Söndag 29 augusti: Jeremias Session Band. Ett arrangemang av Kulturaktiebolaget. Biljetter genom www.tickster.com. Kaffe och förfriskningar finns att köpa i pausen.

4 – 5 september: Ljusstråk. Kulturslinga i Nora Bergslag. Många utställare i och omkring Svalbo.

Söndag 12 september: Ted Ström och söner. Ett arrangemang av Kulturaktiebolaget. Biljetter gm www.tickster.com. Kaffe och förfriskningar finns att köpa i pausen. OBS – fortfarande troligen utomhus!

» Mer information här «

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in