MQ hyllar julens stunder

Av på 2 december, 2021
MQ hyllar julens stunder

Nu lanseras MQ:s julkampanj som lyfter fram julens stunder och frontas av fyra kända profiler. Profilernas roll i kampanjen är att med sin medverkan illustrera vad MQ står för samt vad julen betyder för dem. Julkampanjen kommer att synas i TV och digitala kanaler, i sociala medier samt i MQ:s egna kanaler.

MQ står för Mode – Stil – Kvalitet och det är precis vad julkampanjen handlar om samt även på vilket sätt man kan få julen att bli så glädjefylld, enkel och kvalitativ som möjligt. Profilerna i julkampanjen; Alexia Kafkaletos, Ebba Kleberg von Sydow, Michel Tornéus och Roy Fares bär utvalda och klassiska plagg från julens kollektion. Deras roll är att med sin medverkan kommunicera MQ:s budskap och dela med sig av sina reflektioner och tips kring julen. Detta lyfts fram i reklamfilmen som kommer gå i TV och i profilernas individuella kortfilmer som kommer spridas i digitala kanaler under kampanjperioden.

”Vi ser verkligen fram emot årets julkampanj där vi genom samarbetet med våra profiler får ta del av vad julen betyder för dem. Många kan lätt uppleva att den här tiden på året känns väldigt stressig och vi önskar underlätta julstöket genom vårt starka kunderbjudande med alla våra tjänster i kombination med en julkollektion som är designad för att leva länge både avseende stil och kvalité”, säger Ingvar Larsson VD MQ Marqet.

Nyckelplaggen i damkollektionen är designade för att kunna bäras både på fest som till hemma-myset och i fokus står fransar, satin, set och stickat. Klassiskt svart, vitt eller sköna naturfärger. Festliga klänningar som möter gnistrande accessoarer till vinterns alla sammankomster. Herrkollektionen sammanfattas med orden enkel, bekväm och självklar och har influenser från preppy till sport och består bland annat av stickade tröjor, sportig väst till en mjukare home wear kollektion.

Julkampanjen är regisserad och producerad av Garland + Pine och filmen illustrerar tillfällen att träffas, ögonblick att minnas och att julen är full av härliga stunder med vänner och familj. Tillsammans med MOLINO PR som ansvarar för medieköp och profiler i kombination med Omniarch kommer julkampanjen tas ut i flera mediala kanaler och format samtidigt.

MQ är Sveriges största varumärkeskedja inom mode och har erbjudit stil sedan 1957. MQ står för klassisk och tidlös design och har lång erfarenhet inom material, passformer och kvalitet.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa MQ

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in