Musikkväll i Svalbo med Vincent Jedselius som spelar ”Bergslagsblues”

Av på 8 maj, 2022

Söndag 15 maj kl 19 spelar Vincent Jedselius ”Bergslagsblues” på Svalbo Cafe. Vincent Jedselius är en singer-songwriter med rötterna fast förankrade i den lilla bruksorten Fagersta.

Vincent Jedselius spelade på Svalbo Cafe för ett par år sedan. Musiken i sig är en grandoftande singer-songwriter/americana-historia där influenser från blues, soul och vis-musiken gör sig påmind. Den röda tråden genom musiken står texterna för som handlar om en brokig uppväxt Bergslagen.

Sommarens första musikkväll på Svalbo Cafe 1 maj fick ställas i på grund av för få bokningar. ”Det har aldrig hänt tidigare under de 12 år som vi arrangerat musikkvällar”, skriver Moa Rudebert i ett nyhetsbrev.

Mer på gång i sommar i Svalbo

”Konserter arrangerade både av oss själva och av Björn Lycklig Wallgren och hans Kulturaktiebolaget. Mia som har tagit över caféet kommer att ordna motorträffar (ofta med musik) varannan torsdag hela sommaren med början 26 maj.”

För mer info – se www.svalbo.com eller håll koll på facebooksidorna ”Svalbo keramik och kultur” och ”Svalbo Café”

Jerle Stadsfest i Svalbo 28 maj

Lördag 28 maj är det dags för Jerle Stadsförening att arrangera Jerle Stadsfest efter två års uppehåll med musik, mat och annat. Carl Jan Granqvist kommer att kåsera om Svensk Gastronomi kl 13 och 14.30 – 50:- kostar det att få lyssna till honom – boka gärna plats! Stadsfesten pågår mellan kl 11 och 17 – fri entré till hela området.

» Mer information här «

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in