Natalia Johansson – sommarens tredje utställare på Perssons Magasin

By on 30 juli, 2022
Foto: LindeKultur

Lördag 30 juli kl 11-16 är det vernissage för sommarens tredje och sista konstutställning i Galleriet på Perssons Magasin med verk av Natalia Johansson. Utställningen visas onsdagar-söndagar kl 11-16 fram till och med 4 september.

Natalia Johansson ställer ut målningar i olja och akryl. Natalia bor och arbetar som konstnär i Stockholm. Hon målar i olika tekniker som olja, akvarell och blandteknik. Hon tycker om att experimentera med olja och akrylmåleri, men ägnar sig även åt design och skulptur.

Natalia Johansson inspireras av allt möjligt som hon ser. Ibland kan det vara små städer som hon besöker, ibland kan det vara en samling människor. Det är väldigt olika intryck som ger impulser till motiven i konstverken. Natalia försöker stilisera och skapa sitt eget sätt att måla och är väldigt intresserad av olika kombinationer av färger, hur de jobbar ihop och vilka effekter man kan få på en duk.

”Här finns mer än konst”

På Perssons Magasin finns också ett 40-tal olika lokala hantverkare som visar upp sitt konsthantverk under hela säsongen. ”Vi är ett mycket välbesökt besöksmål som vänder sig till hela familjen, här finns mer än konst”, förklarar Eva Persson på Perssons Magasin.

För de yngsta finns skattjakt som i år även ger barnen och föräldrarna lite mer kunskap om allemansrätten. 

För de hungriga finns lunch, fika, glass och gårdsbutik med delikatesser från lokala mathantverkare, bara att välja vad man önskar.

För den trädgårdsintresserade finns en trädgårdsbod och en stor trädgård där man kan ströva omkring i lugn och ro och kanske lära sig namnen på en del växter.

För de som värnar om vårt klot finns loppis i fyra olika lokaler, leksaksloppis, ”Gubbloppis”, möbelloppis, loppis på översta våningen.

”Vi har väldigt många och väldigt nöjda kunder, vore roligt om ni också gjorde ett besök hos oss i sommar”, hälsar Eva Persson.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login