Nattens händelser från Polisen

By on 16 oktober, 2021
Arkivbild

16 oktober 00:46, Rattfylleri, Degerfors

En kvinna i 25-årsåldern misstänkt för Drograttfylleri.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Degerfors natten till lördag. Det visade sig att bilens förare var en kvinna i 25-årsåldern som visade tecken på drogpåverkan. Hon medtogs för provtagning och förhör.

I samband med förhöret omhändertogs hennes körkort.


16 oktober 02:50, Trafikbrott, Ljusnarsberg

Grov olovlig körning, drograttfylleri m.m.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil, utanför Kopparberg, som var belagd med körförbud. Det visade sig att mannen i 25-årsåldern som kört bilen visade tecken påp drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör.

Han har sedan tidigare fått sitt körkort återkallat för upprepade rattfyllerier och har tidigare också dömts för grov olovlig körning. 

I samband med husrannsakan i bilen anträffade misstänkt narkotika.

Han är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott avseende bode eget bruk och innehav. Dessutom misstänks han för att ha framfört avställt fordon belagt med brukandeförbud.

Efter provtagning och förhör frigavs han.


16 oktober 03:17, Rattfylleri, Karlskoga

Drograttfylleri i centrala Karlskoga natten till lördag.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil natten till lördag. Mannen i 20-årsåldern som kört bilen visade tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör.

Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk. I samband med förhöret omhändertogs hans körkort.

Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login