Nattens händelser från Polisen

By on 22 november, 2021

21 november 22:39, Misshandel, grov, Örebro.

En kvinna har misshandlat en man i deras bostad.

Polisen får samtal från en man som berättar att han är skadad. Han säger att någon har knivskurit honom.

Polisen har varit på plats och det visar sig att mannens fru har skadat honom med någon form av stickvapen i deras bostad. Parets barn har sett vad som har hänt.

Mannens fru, en kvinna i 40-årsåldern, blev frihetsberövad som misstänkt för grov misshandel och barnfridsbrott. Efter förhör fattade en åklagare beslut om att hon skulle vara fortsatt frihetsberövad och hon är numera anhållen.

Mannen, som också är i 40-årsåldern, blev körd till sjukhus för sina skador. Skadorna är inte livshotande.


21 november 23:46, Rattfylleri, Lekeberg.

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i västra delen av länet.

En polispatrull ska stoppa och kontrollera en personbil på E18 i höjd med Karlskoga. Bilisten väljer att inte stanna på polismans tecken och försöker köra ifrån polisen i riktning mot Örebro.

Ett förföljande startade och i höjd med Lekhyttan körde bilisten in bilen på en mindre väg och och i samband med det lyckas polisen få stopp på aktuell bil.

Föraren av bilen sprang från platsen men kunde efter en kort stund gripas som misstänkt för flera brott, bland annat vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

Även passageraren blev gripen som misstänkt för brott. Beslutet om att de båda skulle vara gripna hävdes dock relativt snabbt och de blev istället medtagna för kroppsbesiktning på grund av misstanke om användande av narkotika.

De båda misstänkta är två män hemmahörande i Norge. De är i 25-årsåldern.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login