Nattens händelser från Polisen

Av på 1 januari, 2022

Här kommer en sammanfattning från natten. 

Örebro

Under natten har det varit flera samtal till polisen gällande personer som skjutit smällare och raketer runtom i Örebro. Bland annat ska två brevlådor i Adolfsberg blivit förstörda av smällare. Utöver det har det också varit ärenden gällande bland annat psykisk ohälsa, berusade personer, misstänkt rattfylleri.


Lindesberg

00.33

En inringare hör av sig med anledning av ett slagsmål i Vedevåg. Patrull åker till platsen och samtalar med flera ungdomar på plats och upprättar en anmälan om misshandel med fyra målsägare samt en anmälan om skadegörelse.


01.50

En anmälare ringer in med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha slagit på en bil i centrala Lindesberg. Det ska ha blivit repor på bilen och mannen är nu misstänkt för skadegörelse.


Kumla

00.16

Det kommer in uppgifter om att en person i Karlskoga har satt sig berusad för att köra bil mot Kumla. En patrull får fatt på bilen och inleder ett förföljande som avslutas vid en rondell där mannen kör i diket. Mannen var vaken och talbar när han fördes till sjukhus för kontroll. Mannen som är i 30-årsåldern är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, rattfylleri samt för att inte ha stannat för polismans tecken.


Hallsberg

En man i 50-årsåldern ringer in med anledning av att han blivit hotad med kniv av en okänd person som ville komma över mannens mobil och plånbok. Mannen ska dock ha kunnat freda sig och gärningsmannen försvann från platsen. En anmälan om försök till rån har upprättats.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

 

 

 

 

 

 

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in