Nattens händelser från Polisen

Av på 8 januari, 2022
Arkivbild

Nedan följer några av de händelser polisen i Örebro län har hanterat under natten.

Örebro 22:59

En ordningsvakt larmade polisen då han bevittnat tre personer som försökt göra inbrott på en adress i Norrby och såg dessa sparka på ett fönster. Ordningsvakten observerade också ett fordon som personerna satte sig i. Polis åkte till platsen och kontrollerade fordonet och personerna. Väl på plats upptäckte man att de brutit på en dörr och att en fönsterkarm var trasig. Man genomförde också en husrannsakan i bilen. Två personer, en man och en kvinna, misstänks för försök till stöld genom inbrott. Den tredje personen, en man, misstänks för narkotikabrott avseende eget bruk och försök till stöld genom inbrott.


Örebro 00:08

Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Baronbackarna. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med polis för provtagning då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk och innehav. 


Örebro 02:54

Singelolycka på Västra Nobelgatan där en bilist kört av vägen och träffat en husfasad. Föraren klarade sig utan skador och polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. 


Örebro 04:28

Väktare larmade polis om ett inbrott på en byggarbetsplats på Södermalm i Örebro. Ingen gärningsperson anträffades på platsen och det är i nuläget oklart vad som har tillgripits. En anmälan har upprättats gällande inbrott. 


Lindesberg 02:35

Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Guldsmedshyttan. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks för olovlig körning. 


Lindesberg 00:50

En man omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) från en krog i Lindesberg. Man genomförde också en provtagning och mannen misstänks för narkotikabrott avseende eget bruk.


I övrigt har flera fall kopplade till psykisk ohälsa hanterats av polisen under natten. 

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in