Nattens händelser från Polisen

Av på 9 januari, 2022
Arkivbild

Nedan följer några ärenden som polisen har hanterat under natten i Örebro län.

Örebro 23:56

Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Baronbackarna. Bilisten, en man i 55-årsåldern, fick följa med patrull för provtagning då han uppvisade tecken på att köra i berusat tillstånd. En anmälan om rattfylleri har upprättats. 


Örebro 00:53

Polisen stoppade och kontrollerade en bilist som kört och sladdat på en parkering i Västhaga. Bilisten, en kvinna i 20-årsåldern, fick följa med patrull för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri har upprättats och körkortet omhändertogs. 


Karlskoga 23:35

Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Karlskoga. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med polisen för att ta blodprov då han uppvisat tecken på drogpåverkan. Därefter har en anmälan upprättats gällande drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. 


Karlskoga 02:07

En bilist fick en ordningsbot då denne kört ett fordon med oläslig registreringsskylt.


Lindesberg 23:24

Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Lindesberg. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick följa med polisen för att ta blodprov då han uppvisat tecken på drogpåverkan. Därefter har en anmälan om drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk upprättats. Körkortet har också omhändertagits. 


Hallsberg 22:53

Ordningsbot utfärdad till bilist som kört med körförbud. 


Degefors 00:34

Ordningsbot utfärdad till bilist som kört med trasig baklykta.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in