Nattens händelser från Polisen

By on 11 april, 2022
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som vi har hanterat under natten.

Brand, Karlskoga kl.01.27

Det har brunnit på ett batterilager i Botorp. Kraftig brand men inga personer har kommit till skada. Räddningstjänsten begärde VMA, Viktigt meddelande till allmänheten, och det har varit stora avspärrningar. Polisen misstänker allmänfarlig vårdslöshet och det kommer att göras en brottsplatsundersökning på platsen.


Stöld av motorfordon, Hallsberg kl. 01.56

En eller flera personer har gjort sönder en grind till en parkering i Pålsboda. Därefter har man stulit en bil, en vit VW Caddy, med registreringsnummer RWK923. Ett tidningsbud upptäckte detta då han skulle köra ut tidningar och bilen är hans arbetsfordon. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.


Brott mot knivlagen, Laxå kl. 07.05

En bilist, en man i 65-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning samt brott mot knivlagen i Tived. Vid kontroll av fordonet hittade patrullen flera knivar och en yxa i bilen och dessa togs i beslag.


Stöld ur bil, Örebro kl. 03.51

En man i 40-årsåldern är misstänkt för att har brutit sig in i en parkerad bil och stulit saker ur bilen. Det är oklart vad han har stulit men bilägaren kom till platsen och fick tillbaka sina saker. Mannen får så påverkad att han blev omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Utöver detta har vi omhändertagit två personer på grund av hög berusning.

Vi har hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login