Nattens händelser från Polisen

By on 1 maj, 2022
Arkivbild

Det har varit en rätt normal Valborgsnatt i länet och inga grövre brott. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat.

Skadegörelse, Örebro kl. 00.15

En man är misstänkt för skadegörelse genom att ha slagit sönder två entrédörrar till trapphus i Ladugårdsängen. Han är dessutom misstänkt för olaga hot eftersom att han har hotat en av de boende på platsen. Mannen, som är i 35-årsåldern, blev omhändertagen enligt Lagen omAskersund,Misshandel,Närlunda omhändertagande av berusade personer, LOB.


Sexuellt ofredande, Örebro kl. 01.52

Polisen har varit på plats i City med anledning av att en man ska ha tafsat på en kvinna. Mannen försvann därefter från platsen. Det finns i nuläget ingen misstänkt i detta ärende. Polisen skriver en anmälan om sexuellt ofredande.


Misshandel, Askersund kl. 02.41

Flera ungdomar bråkar med varandra vid en mack i Närlunda. Polisen har varit på plats och man kommer att skriva anmälan om misshandel men det är, för presstjänsten, oklart om det är flera personer som är utsatta respektive förövare i detta ärende. Ingen person behövde uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.


Misshandel, Örebro kl. 03.29

En kvinna i 20-årsåldern har blivit misshandlad i City men det är för presstjänsten oklart hur misshandeln har gått till. Kvinnan behövde inte uppsöka akutsjukvård och polisen skriver en anmälan om misshandel.


Utöver detta har polisen bland annat hanterat 12 ärenden gällande Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.  Man har hanterat 3 ärenden gällande misstänkt rattfylleri.  Man har hanterat 3 ärenden gällande hög musik från fordon. Man har hanterat 2 ärenden gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login