Nattens händelser från polisen

Av på 28 maj, 2022
Arkivbild

Örebro

22.05: Ett fordon stoppas på Östra Bangatan för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott innehav och eget bruk.

01.26: Patrull upprättar en anmälan om misshandel efter att en okänd gärningsperson ska ha slagit en man 30-årsåldern i ansiktet och huvudet i centrala Örebro. Mannen fick följa med ambulans för kontroll av sina skador. Ingen person är gripen.

….

Karlskoga

02.17: Det upprättas en anmälan om misshandel efter att en tonåring ska ha blivit slagen tidigare under kvällen inne på en restaurang.

….

Askersund

01.59: Det kommer in samtal om en dieselstöld från en lastbil stående i Hammar. Anmälaren har bevittnat hur några personer slangat diesel men försvunnit när de blivit upptäckta. Uppskattningsvis har det försvunnit runt 10 liter. En anmälan om stöld upprättas.

03.35: Ett fordon stoppas och efter en kontroll blir föraren, en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in