Nattens händelser från Polisen

By on 2 juni, 2022
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan är några av de ärenden som vi har jobbat med under natten.

Rattfylleri Örebro kl 22.38

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Vivalla. Föraren, en man i 20-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning. Även passageraren, också det en man i 20-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Provtagningarna får visa om de har gjort sig skyldiga till brott.


Rattfylleri Kumla kl 00.52

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Prästgårdsskogen. Föraren, en man i 25-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning och han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt dopingbrott.


Trafikolycka vilt, Kumla kl 03.32

En bilist har kört på en kronhjort utefter E20 i höjd med Brändåsen. Hjorten dog på platsen och en jägare har tagit hand om den. En person i bilen blev lindrigt skadad men behövde inte åka med till sjukhus.


Stöld genom inbrott, Örebro kl 03.40

Två män är misstänkta för inbrott på en restaurang på Öster. Man har krossat en ruta för att ta sig in i lokalen och där har man stulit alkohol och lämnat platsen. Polisen kontrollerar två män, en i 20-årsåldern och en i 30-årsåldern, en bit från platsen eftersom att de stämmer in på det uppgivna signalementet. De blir gripna i ett inledningsskede men släpps ganska omgående efter att de har blivit identifierade. Mannen i 20-årsåldern är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.


Utöver detta har vi bland annat hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och fem viltolyckor, förutom ovan i Kumla.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login