Nattens händelser från Polisen

By on 17 juni, 2022
Arkivbild

Det har varit en rätt normal natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat.

Brand, Örebro kl. 22.31

Det har brunnit i en pergola i närheten av en byggnad i Västhaga. Polisen har varit på plats och de kan inte se någon naturlig förklaring till att branden startade och de skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen person blev skadad i samband med branden.


Misshandel, Örebro kl. 22.32

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin fru i deras bostad. Mannen, som är i 40-årsåldern, blev frihetsberövad som misstänkt för misshandel i nära relation samt olaga hot. Efter förhör beslutade en åklagare att mannen skulle vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen. Polisen körde kvinnan, som är i 45-årsåldern, till sjukhus för kontroll och dokumentation av skador.


Rattfylleri, Lindesberg kl. 01.10

En man är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Fellingsbro. Mannen, som är i 25-årsåldern, blev stoppad i sin bil av en polispatrull. Han fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Polisen omhändertog mannens bilnycklar för att hindra fortsatt färd.


Rattfylleri, Kumla kl. 01.18

En polispatrull stoppar en personbil i centrum och vid kontroll av föraren, en man i 20-årsåldern, fattar det misstanke om att han är påverkad av droger. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Förargelseväckande beteende, Askersund kl. 02.19

Polisen får samtal om att det spelas hög musik från bilar i Solberga. Polisen har varit på plats och man skulle bötfälla en man i 20-årsåldern för detta men eftersom att han nekar till brott och inte vill skriva på böterna så skriver patrullen en anmälan istället.


Utöver detta har polisen bland annat hanterat 4 viltolyckor utan personskador.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login