Nattens händelser från Polisen

By on 19 juni, 2022
Arkivbild

Det har varit en normal lördagsnatt i länet. Nedan följer en del av de händelser som vi har hanterat.

Misshandel, Lindesberg kl. 22.12

En person tror att en kvinna far illa i en grannlägenhet. Polisen har varit på platsen och man har gripit en man som misstänkt för misshandel i nära relation. Patrullen hittar även ett föremål som eventuellt faller under vapenlagen och det tas i beslag för att undersökas. Mannen, som är i 60-årsåldern, blir gripen som misstänkt för misshandel i nära relation och brott mot vapenlagen. Efter förhör fattade en åklagare beslut om att han skulle vara fortsatt frihetsberövad. Kvinnan, även hon i 60-årsåldern, behövde inte uppsöka akutsjukvård med anledning av händelsen.


Misshandel, Karlskoga kl. 23.06

Det har varit stökigt i Bohult och Rävåsen. Polisen får flera samtal om att folk slåss med varandra. Det är oklart om dessa båda händelser hänger ihop men polisen har varit på plats och pratat med flera olika personer, några är uppsatta som misstänkta och några som målsägande. Ingen person är gripen som misstänkt för brott. En person, en kille i de övre tonåren, blir körd av anhöriga till sjukhus för vård av en sårskada.


Viltolycka, Nora kl. 01.44

En bilist har kört på en älg utefter Lv243 i Enbärgsäng. En passagerare, en kille i de övre tonåren, får åka med ambulansen till sjukhus pga glassplitter i ögonen. Bilen har stora skador och blir bärgad från platsen. 


Rån, Örebro kl. 01.45

En man är utsatt för brott i Lillån. En maskerad person kom fram till honom och hotade honom med ett stickliknande föremål. Den misstänkte fick med sig mobiltelefon, värdehandlingar och smycken. Polisen har varit på platsen och sökt efter den misstänkta utan att hitta någon. Den utsatta mannen, som är i 20-årsåldern, blev inte fysiskt skadad.


Stöld genom inbrott, Örebro kl. 04.31

En eller flera okända gärningsmän har brutit upp dörren till en byggbod i Västhaga. Det är oklart om något har blivit stulet men polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.


Utöver detta har vi bland annat hanterat tio ärenden gällande berusade personer, LOB. Vi har hanterat ett självmordsförsök. Det har också varit åtta viltolyckor utan personskada.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login