Nattens händelser från Polisen

By on 7 juli, 2022
Arkivbild

Det har varit en småsstökig natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har hanterat.

Misshandel, Karlskoga kl. 23.05

En eller flera ungdomar har skjutit med någon form av luftvapen mot en person i Valåsen. En person träffades av någon form av föremål, vilket gjorde ont, men denne fick inget skada i övrigt. Polisen skriver anmälan om misshandel utan misstänkt.


Misshandel, Örebro kl. 23.22

Flera personer har slagits med varandra på Boglundsängen. Samtliga inblandade känner varandra. En man i 30-årsåldern är gripen som misstänkt för grov misshandel. Man misstänker att han har använt någon form av stickvapen i samband med misshandeln. Flera personer är skadade men ingen är livshotande skadad och det finns ingen information om att någon ska ha behövt åka med ambulans från platsen. Strax före denna händelse blev en kille i 15-årsåldern utsatt för ett rån vid en bensinmack i närheten. En av personerna i det sällskap som har bråkat med varandra är misstänkt, det är en man i 25-årsåldern. Han har hotat killen till att betala för drivmedel till sin bil. Den misstänkta mannen är anhållen, som misstänkt för rån, efter förhör. 

UPPDATERING kl. 08.53. 

Även den man som är misstänkt för grov misshandel är numera anhållen efter förhör.


Egenmäktigt förfarande, Lindesberg kl. 01.26

En eller flera personer har dumpat skräp och ruttna höbalar på två olika platser i Lindesberg. Man har placerat det här i anslutning till kommunen anläggningar och på olika sätt hindrat allmänhet och personal till att nyttja anläggningarna varför polisen skriver anmälan om egenmäktigt förfarande.


Stöld/inbrott, Örebro kl. 04.05

Det har varit inbrott på tre olika restauranger, två på Öster och en på Väster. Vittnen har sett hur en man har krossat ruta till lokalen och varit inne i lokalen för att därefter försvinna på cykel. Det är oklart om något har blivit stulet. Signalementet på den misstänkta personen är liknande vid varje tillfälle. Det finns ingen frihetsberövad i dessa ärenden.


Rattfylleri, Hallsberg kl. 04.56

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för flera brott. En polispatrull ska stoppa och kontrollera hans bil men bilisten väljer att inte stanna på polismans tecken. Ett förföljande startar och efter en stund får patrullen stopp på bilen. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt att inte ha stannat på polismans tecken. Han fick åka med för provtagning. Ingen person blev skadad i samband med denna händelse.


Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskador. Vi har hanterat två ärenden gällande LOB och ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login