Nattens händelser från Polisen

By on 1 oktober, 2022
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.31: Det kommer in samtal om bilar som åker runt i rondeller och spelar hög musik i Almby. Många ungdomar befinner sig vid platsen när patrull anländer och en man i 20-årsåldern blir bötfälld för offentlig urinering. En timme senare kommer det nya samtal om att det återigen spelas hög musik efter att patrullen lämnade. Samtliga a-traktorer och personbilar blir därför avvisade från platsen. 


23.43: En anmälan samt motanmälan om misshandel upprättas mellan två män i övre tonåren i centrala Örebro.


23.57: I centrala Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.


01.05: Patrull kallas till centralstationen med anledning av att en man i 30-årsåldern blivit slagen i ansiktet av en för honom okänd gärningsperson. Mannen skjutsades till akuten för kontroll av sina skador. En anmälan om misshandel kommer att skrivas.


01.23: På E18 öster om Örebro inträffade en singelolycka med en personbil som krockade med en älg. Bilen hamnade i diket och de tre personer som färdades i bilen fick föras till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.


Lindesberg

00.07: En man i 50-årsåldern blir misstänkt för våldsamt motstånd i samband med att han omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login