Nattens händelser från Polisen

By on 10 februari, 2023
Arkivbild

Det har varit en relativt lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Olaga intrång, Örebro kl. 22.17

Ett par personer har tagit sig in på en byggarbetsplats i centrum. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt. Man skriver en anmälan om olaga intrång men rubriceringen kan ändras i fall att det visar sig att något är stulet från arbetsplatsen.


Stöld/Inbrott, Örebro kl. 23.55

Det har varit ett inbrott i en butik på Aspholmen. Det är för presstalespersonen oklart hur man har tagit sig in i butiken men verktyg till ett högt värde är stulet och det kommer att göras en brottsplatsundersökning under dagen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.


Rattfylleri, Kumla kl. 00.02

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Norra Mos. Mannen visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han får åka med för provtagning. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika samt grov olovlig körning.


Rattfylleri, Örebro kl. 01.44

En kille i 15-årsåldern är misstänkt för rattfylleri efter att han har blivit stoppad, i en personbil, av en patrull i Brickeberg. Han visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Han blir dessutom misstänkt olovlig körning, olovligt brukande av bilen samt vårdslöshet i trafik. Hans föräldrar samt socialtjänsten är informerade.


Utöver detta har vi bland annat kontrollerat sex personer eller fordon och hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login