Nattens händelser från Polisen

By on 10 mars, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

 

Örebro

00.29: En man i 20-årsåldern stoppas och kontrolleras på norr i Örebro. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning och visitation. Analys av provtagningen får påvisa om mannen gjort sig skyldig till brott. I samband med visitationen anträffas även misstänkt narkotika som tas i beslag, preparatet kommer även det att skickat på analys varpå det då kommer framkomma om brott begåtts.


Askersund

00.41: SOS-alarm meddelar att ett fordon brinner längs Lv 604. Fordonet är parkerat vid sidan av vägen, räddningstjänsten åker till platsen och släcker. Oklar anledning till att fordonet har börjat brinna. Anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas av patrull. Kontakt tas även med ägaren av fordonet, efter det upprättas även en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel.


Örebro

01.04: Ett fordon stoppas och kontrolleras i de östra delarna av Örebro. Föraren blåser positivt vid nykterhetskontroll. Mannen i 30-årsåldern medtas för bevisprov för att utreda hur mycket promille mannen har i utandningsluften. Provtagning påvisar att misstanke om grovt rattfylleri uppstår. Mannen körkort omhändertas. Anmälan gällande grovt rattfylleri skrivs.


Karlskoga

06.12: Patrull som färdas på E18 strax öster om Karlskoga uppmärksammar då en trafikolycka som precis verkar har inträffat. Inga personskador har uppstått och trafikolyckan är en singelolycka. Föraren befinner sig utanför fordonet. Vid kontroll fastställs att föraren saknar körkort varpå mannen som är i 40-årsåldern misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas.


Patruller har även genomfört ett flertal fordon och personkontroller samt hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa. Trafikolyckor med vilt är även hanterat.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login